Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

La Perrelli gör mångmiljondeal

Idag rapporterar Expressen att Charlotte Perrelli rott iland ett saftigt kontrakt med Universal, dvs samma skivbolag som Carola ligger på, inkluderande en fullskalig satsning på melodifestivalen och ett albumsläpp direkt efter tävlandet.

Det här är ju till att börja med självklart kul för Charlotte; jag menar, när hade hon ett anständigt skivkontrakt senast? Att hon faktiskt hunnit släppa fyra album sedan eurovisionvinsten 1999 lär vara något som gått de flesta spårlöst förbi, och om jag försöker att spontant lista hennes meriter sedan dess landar jag i något mummel om julkonserter och Rhapsody in rock... och sedan nada. Vilket jag tycker är trist. Charlotte har en röst som heter duga, hon har utstrålning som få och vet hur man ger allt på en scen, så det är inte mer än rätt att hon får en rejäl chans att göra meritlistan längre än Take me to your heaven.

Men det intressantaste är ändå att just Universal gör den här satsningen på Charlotte. De har ju hört både Carola & Andreas Johnsons One love och Charlottes Heroes, vilket måste ha utgjort en grund för satsningen. De tycker helt uppenbarligen att Charlotte sitter på en kanonlåt, en potentiell vinnare och dessutom i motsats till spelbolagens favorit Carola, som inte får sådan uppbackning den här gången.

Tycker det alltmer börjar kännas som läge för Charlotte att göra just en Carola - att göra en efterlängtad comeback och ta hem hela spelet. Glöm dock inte bort vad Expressen verkar glömma i sin divakrigsföljetong; startfältet består av 32 låtar, inte två.

Källa: Expressen
Andra bloggar om: , ,
La Perrelli gör mångmiljondeal Reviewed by Pierre on 16:12:00 Rating: 5

5 kommentarer:

 1. hahaha
  Du låter precis som Nunstedt.

  Både Carola och BWO släpper samlingsplattor "med några nya låtar" och Linda släpper också sprillans.

  Så kanske har skivbolgaet hört alla låtarna och har en lika liten suck som alla andra på att gissa vad som kommer gå hem.
  Det är vad jag tror.

  Men heja Charlotte, Linda och BWO!

  SvaraRadera
 2. oswald: Men hallå, hur spännande känns Carolas jubileumsplatta? Hur många samlingar med samma låtar har hon släppt nu? BWO ligger självklart bra till i mello, men på meriter på annan nivå. Är ganska övertygad om att våra respektive favoriter matchar varandra rätt väl. :D

  SvaraRadera
 3. Hej min vän...
  jag måste stå upp för charlotte och säga att hon minsann även gjort några bejublande sommrar med Digeloo..;-)

  SvaraRadera
 4. Men, hallå. Universal har väl inte hört One Love? Den ligger på Warner. De har bara hört Charlottes låt ... /Tony

  SvaraRadera
 5. Nja, enligt artikeln ska One love promotas av Warner, men radiobiten ligger hos Universal och de delar på marknadsföringen.

  Vore rätt ordentligt underligt om Universal inte hört låten i det läget.

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.