Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Island - Semifinal IV

Vi är redan framme vid den sista semifinalen i Söngvakeppni sjónvarpsins! Två låtar skall komplettera startfältet i den hittills balladtäta finalen om två veckor. Kvällens bidrag lät så här:

1. Unnur Birna Björnsdóttir - Cobwebs
Sött romantisk ballad, om nu en text om spindelväv någonsin kan bli det. Euww! Bara titeln ger mig rysningar, spindlar och kärlek är ingen lyckad kombination!

2. Elektra - Got no love
Släng in en stylist i leken så skulle Elektra, frontade av två tjejer med en rak gitarrbaserad poplåt med padda-i-asfalten-refräng i fickan faktiskt kunna få vinna på Island! Den lär ha en klar fördel av att sticka ut bland alla ballader på hemmaplan i alla fall.

3. Jógvan Hansen - I think the world of you
Jógvan kommer från Färöarna, men vann den senaste upplagan av isländska X-Factor. Han kan helt klart sjunga, men ser lite tafatt ut på scenen och låten är inte vad den försöker att vara; en pampig kärleksförklaring som ska svepa bort marken under våra fötter.

4. Halla Vilhjálmsdóttir - Roses
X-Factor ja, här kommer programledaren! Halla ledde den senaste säsongen och ser onekligen säkrare ut på scenen än Jógvan, dessvärre är hennes låt om att skicka tillbaka sin uppvaktares rosor ännu tristare än hans.

Resultat - till final:
Elektra - Got no love
Jógvan Hansen - I think the world of you

Med tanke på vilka underverk som gjordes med Eurobands låt mellan vinsten på Island och finalen i Belgrad så är jag lite nyfiken på vad man skulle kunna shapea upp Elektra till! Nu är det bara finalen kvar på Island, men den får vi nu vänta på i två veckor!

Andra bloggar om: , , ,
Island - Semifinal IV Reviewed by Pierre on 23:44:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.