Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Patricia Kaas för Frankrike

Sébastien Tellier nådde ingen framskjuten placering med Divine förra året, men bidraget fick stor publicitet och blev en hit över stora delar av Europa. Har det gjort arbetet att återigen hitta en etablerad artist som vill ställa upp i tävlingen enklare? Kanske. När France Télévisions idag tillkännagjorde att man kommer att representeras av Patricia Kaas står det i alla fall klart att man har gjort det igen.

Med 16 miljoner sålda skivor världen över räknar fransmännen Kaas som en av sina absolut största artister. Det senaste albumet, Kabaret, släpptes i december, och hon befinner sig just nu på en vältajmad turné runt om i Europa. Hennes tävlingslåt kommer att offentliggöras först den 9 februari, men man utlovar att den som älskar traditionell fransk musik inte kommer att bli besviken.

Kaas är kanske inte en artist som står högt på min önskelista, men en etablerad artist drar positiv publicitet till tävlingen, och jag är övertygad om att hon kommer att bidra till att bredda den på ett positivt sätt.

Andra bloggar om: , ,
Patricia Kaas för Frankrike Reviewed by Pierre on 15:11:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.