Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Det här var Sakis kväll!

Grekland ställde till stor show ikväll när man skulle välja tävlingsbidrag åt Sakis Rouvas. Bland annat gästades den tre timmar långa sändningen av de redan valda representanterna för Malta, Storbritannien, Turkiet, Montenegro, Vitryssland och Cypern som framförde sina bidrag till Eurovision Song Contest.

Sakis låt valdes till 40% av teleröstare och till resterande del av sju jurygrupper, varav en internationell. Det blev aldrig något snack om saken, jury och teleröstare var helt överens om att det är This is our night Sakis ska ta med sig till Moskva.

Jag tycker att det var helt rätt val och tippar att Grekland går mot ännu en fin eurovisionplacering även om This is our night väl inte är en vinnare..? Än så länge får det vara osagt. Det har ju sagts att det här inte är den slutgiltiga versionen av framförandet, så mycket kan hända innan vi är framme i maj. Så här såg det ut ikväll:

De övriga två bidragen:
Out of control
Right on time

Tidigare: Sakis Rouvas tre alternativ.
Andra bloggar om:
, ,
Det här var Sakis kväll! Reviewed by Pierre on 00:57:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Gillar egentligen inget av bidragen... Är man lite essentialistisk och jobbig om man tycker Grekland ska skicka ett bidrag med åtminstone like Laïka i sig? Sen 2004 har alla bidrag haft en liten "grekisk" (egentligen turkisk, men det säger dom inte ut högt) touch, det här är ju bara vanlig listpop.

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.