Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Omarrangerade ögon som aldrig ljuger

Vitryssland har ju för vana att först välja en låt - och sedan göra vad de kan för att den och artisten ska bli bra. Därför känns det inte överraskande att de nu släppt årets bidrag, Eyes that never lie med Petr Elfimov i en ny version.

Finska Nightwishs producent Tero Kinnunen har anlitats och en hel stråkorkester inklusive harpa och flygel har slängts in i leken för att ge låten mer tryck. Resultatet? Jo, nog låter det Nightwish alltid, och dem har jag alltid haft en soft spot för. I mina öron har de verkligen fått låten att lyfta en bra bit från vad vi hörde i den vitryska uttagningen i januari, och det är vid sådana här tillfällen man saknar en liveorkester i eurovision. Hör den nya versionen här:

Andra bloggar om: , ,
Omarrangerade ögon som aldrig ljuger Reviewed by Pierre on 07:43:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Jo, visst låter det snyggt, men inte finns här mycket till låt nu heller? Och varför ska vitryssarna envisas med att sjunga på engelska när de verkligen inte kan?

    SvaraRadera
  2. Nej, låten är ju så klart detsamma, men det går inte att bortse ifrån paketeringens betydelse! Och visst har du en poäng med engelskan, men där jag kluven. Eurovisionengelska har sin charm! :-D

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.