Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Pierre tar tempen på Melodifestivalen

Ikväll är det äntligen dags för melodifestivalfinal! Uppladdningen börjar nå sin kulmen här, och snart är det dags att släppa mina tips inför finalen. Först har jag dock kollat runt hur det tycks och tippas på andra håll.

Vi tittar på de stora undersökningarna hos tidningsdrakarna först. I Aftonbladets undersökning har just nu 59444 röster trillat in, och resultatet är jämnt värre. Caroline af Ugglas har haft ledningen under hela veckan - och har den fortfarande med 17,9% av rösterna. Bakom henne har dock Malena Ernman knappat in och är uppe i 17,3%. Därefter är det jämnt mellan fyra bidrag; Måns Zelmerlöw har 13,6%, H.E.A.T har 11,4%, E.M.D 11,0% och Alcazar 10,4%.

I Expressens undersökning har Malena Ernman övertaget med 26% av rösterna efter att 14'675 personer har röstat. Caroline af Ugglas är first runner up med 18%, och hon följs av Måns på 12% och Alcazar och E.M.D med 10% vardera.

Aftonbladet har kollat med spelbolagen. Svenska Spel, bet365 och Paf pekar utan större förbehåll ut Malena Ernman som vinnare. Unibet kompletterar det tipset med E.M.D och Caroline af Ugglas medan Expekt tror att Malena får slåss mot Caroline och Måns Zelmerlöw. Betway säger Malena eller Alcazar och Betfair säger Malena eller Caroline. Malena Ernman är alltså det enda namnet som nämns avsamtliga spelbolag!

De har dessutom kollat med artisterna själva. Åtta av elva tror Malena Ernman tar hem segern. Crash, trummisen i H.E.A.T tror på Måns, Malena själv håller Sarah Dawn Finer som favorit, ett tips som Molly Sandén också ställer upp på.

Min egen omröstning här ute i högerkanten toppas av Malena före Sarah Dawn Finer. Glöm inte att lägga din röst!

Media: Aftonbladet, Aftonbladet.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
Pierre tar tempen på Melodifestivalen Reviewed by Pierre on 14:36:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.