Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Vill du bli Svetlanas Valentin?

Den ukrainska finalen ja, den gick ju också av stapeln i helgen efter ett stort antal turer. Deltagare har dragit sig ur tävlingen, tävlingsdatum har flyttats fram och tillbaka och rykten om uppgjorda resultat har florerat. Efter en semifinal i februari återstod femton bidrag bidrag till finalen, men till slut blev de bara fjorton, efter att Verka Serduchka, eurovisiontvåan för två år sedan, i sista sekunden dragit tillbaka bidraget hon producerat.

Juryn och teleröstarna var överens om vem de ville se som sin representant i Moskva; Svetlana Loboda med låten Be my Valentine. Hennes låt är rytmisk, och för mina tankar till Ruslanas Wild dances, men framträdandet med Svetlana som billig vulgoporrig vamp omgiven av kosacker i lösmustasch imponerar inte på mig. Här krävs rejäl pimpning, och jag gissar att vi också kommer att få se något helt annat i maj.

När vi ändå snackar skumma gimmicks; missa inte Natalia Volkova, som slutade sjua med sin Gush, där hon hade sällskap på scenen av en snubbe i ett badkar som mot slutet byts ut mot en sjöjungfru!

Resultat, topp fem:
1. Svetlana Loboda - Be My Valentine 28 poäng
2. Zaklyopki - Time Is Up 22 poäng
3. Alexander Panaiotov - Superhero 22 poäng
4. Irina Poizen - You Freed me 22 poäng
5. Denis Barkanov - You Are My Love And Pain 19 poäng

Andra bloggar om: , ,
Vill du bli Svetlanas Valentin? Reviewed by Pierre on 10:08:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.