Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Årets vokala eksem

Någon måste ju komma sist varje år, och om jag hade fått bestämma hade den platsen i år utan någon helst konkurrens gått till Lettlands bidrag, Probka med Intars Busulis. Jag tror dessutom att jag har goda chanser att få som jag vill i semifinal nummer två. Jag har svårt att se vem som kan tänkas falla för hans vokala eksem till låt, och startnummer tre lär inte hjälpa honom på vägen direkt.

Men, här är den i alla fall, den officiella videon till en av årets absolut hetaste jumbokandidater:

Andra bloggar om: , ,
Årets vokala eksem Reviewed by Pierre on 11:15:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.