Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Min tid är dåtid

Det råder rejält delade meningar om årets brittiska bidrag i Eurovision Song Contest. Är Jade Ewens My time mossig, daterad musikalsoppa? Eller en riktigt maffig, tidlös powerballad?

Mitt inlägg i debatten blir inte precis någon brandfackla är jag rädd. Andrew Lloyd Webber har gjort det han är bra på och totat ihop en habil ballad i musikalton. Bäst föredatumet är passerat, men den skulle göra sig som tema i vilken disneyfilm som helst och Jade gör den full rättvisa. Själv är jag svag för det här, men nae... jag tror inte Europa köper det år 2009.

Allra intressantast är att det här är vad britterna skickar när de säger sig tänka nytt och satsa stort. Hallå..?

I den matchande klassiska videon syns Lloyd Webber själv sittande vid flygeln:

Andra bloggar om: , ,
Min tid är dåtid Reviewed by Pierre on 10:45:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.