Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Inför semifinal II

Jag tippade ju semifinal nummer två redan igår, det tipset hittar ni här, men nu börjar också andras tips ramla in.

Eurovisionfansiten esctoday.com prickade in alla tio finalisterna i den första semifinalen i sin stora omröstning med över 110'000 deltagare. Ska de klara det igen? De tippar följande länder som finalister: Norge, Grekland, Azerbajdzjan, Estland, Ukraina, Danmark, Albanien, Litauen, Polen och slutligen Cypern som tros bli juryns val på bekostnad av Moldaviens tiondeplats.

Även den svenska siten escsweden.com har haft en omröstning med 3'500 deltagare. Resultatet där skiljer sig mot esctodays på tre punkter; de plockar in Kroatien, Nederländerna och Slovenien på bekostnad av Polen, Litauen och Cypern.

Aftonbladets Markus Larsson är inne på en liknande linje, ackompanjerat av ett par snygga sågningar. Eller ja, han sågar ju faktiskt varenda låt mer eller mindre. Hans tips hittar ni i alla fall här.

Självklart har också ett gäng schlagerbloggkollegor tippat. Kolla t.ex. in Schlagerprofilerna, ESC-panelen och Schlagerpinglan.

ESC-panelen feglirar och väljer 13 finalister, men om vi jämför övriga fem plus mina egna tips så har de en del gemensamt. Alla är överens om sex finalister; Norge, Grekland, Azerbajdzjan, Ukraina, Danmark och Albanien - men samtidigt är ingen av listorna helt lika. Om några timmar vet vi hur finalfältet ser ut!

Andra bloggar om:
Inför semifinal II Reviewed by Pierre on 19:13:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.