Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Säcken knyts ihop inför final

Snart smäller det! Dags att göra en sista summering av läget inför den 53e finalen av Eurovision Song Contest!

- Tidigare idag stoppade rysk kravallpolis en protestdemonstration mot diskrimineringen av homosexuella i Ryssland. Tilltaget har fått Malena Ernman att göra ett inlägg i sin blogg med rubriken Idag är jag homosexuell. Hon skriver att ...det är tragiskt att Moskva förbjuder en hyllning till kärlek. Jag är inte gay själv men idag tänker jag kalla mig homosexuell för att stödja mina vänner och fans.

- Det har varit ont om nakenchocker i år, men så här i sista minuten dyker det ändå upp en till slut! Tyskland har hyrt in burleskdrottningen Dita von Teese för att slå med en piska och visa hus under framförandet av Miss kiss kiss bang. Under repen blev det dock tyskarna själva som fick pisk på fingrarna. Ditas kläder avslöjade för mycket och hon tvingas nu skyla sig bättre i finalen än på bilden här intill.

- Ikväll har, som jag tidigare berättat om, deltagarländernas jurygrupper halva makten. De har dock redan lagt sina röster med gårdagens genrep som grund. Ikväll läggs de samman med respektive lands teleröster och redovisas i en klump enligt den vanliga modellen. Sverige lämnar sina röster som land nummer sju i den långa raden av 42 länder. Från repet rapporteras att de tidigare problemen med ljudproduktion rättats till och att Malenas nummer satt som en smäck!

- Här nedan kan du se hur årets scoreboard ser ut. Det är där, på den vänsta sidan, vi får hålla tummarna att Sweden finns med vid midnatt! Det är i sedvanlig ordning stort hemlighetsmakeri om vem som får äran att läsa upp de svenska röster.
- Sändningen börjar klockan 21 i SVT1 och pågår till midnatt, men kan också ses över nätet t.ex. via Eurovision Song Contests officiella hemsida eurovision.tv.

Håll utkik, inom kort dyker mina tips inför finalen upp!

Media: Aftonbladet, Aftonbladet, Expressen, SvD, SvD, DN.
Andra bloggar om: , , ,
Säcken knyts ihop inför final Reviewed by Pierre on 15:13:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.