Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Mer om webjokern

Idag släpptes ytterligare detaljer om hur Melodifestivalens nya moment, webjokern, det 32a bidraget som väljs av tittarna, kommer att fungera.

Alla som inte har eller har haft musikförlagsavtal och inte fått något av sina verk utgivna är välkomna att delta. Som vanligt gäller också att låten inte tidigare får ha spelats offentligt.

I det första steget med start den 21 september får intresserade deltagare ladda upp en video med sin låt på http://svt.se/melodifestivalen. Bidragen kommer sedan att granskas, inte för musikalisk kvalitet, men för att sålla bort politiska och stötande texter, kommersiella budskap, uppenbara rättighetsintrång och bidrag med alltför dålig ljud- och bildkvalitet.

Den 14e oktober kommer sedan de bidrag som genomgått och klarat kontrollen att publiceras och omröstningen kommer att börja. Röstandet, som sker via sms, pågår sedan till den 12e november då webjokern utses.

Det ska bli riktigt spännande att se hur gensvaret blir på det här, och kanske ännu mer, vad som kan tänkas vaskas fram på det här sättet!

Andra bloggar om: ,
Mer om webjokern Reviewed by Pierre on 18:27:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.