Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Åtta webjokerkandidater kvar!

Idag eliminerades Halla Vilhjalmsdottirs How i tävlingen om att bli årets webjoker. Därmed är antalet kvarvarande kandidater nere på åtta.

Listan toppas nu av Come and get me now med MiSt, skriven av Mia Terngård. Helt obegripligt i mina öron, som jag hör det är den det sämsta av de kvarvarande bidragen. När vi har landat med Johan Skoog är i skrivande stund den som ligger närmast till att åka ut i morgon.

Visste du förresten att Halla Vilhjalmsdotter deltog i den isländska uttagningen till Eurovision Song Contest i våras? Där slogs hennes låt Roses ut i semifinalen (och blev alltså inte fyra i finalen som Expressen skriver). Att hon redan finns utgiven på Island har vållat debatt här i Sverige, då ju webjokeruttagningen bara är öppen för artister som är osignade - i Sverige. Förutom att vara artist är Halla också känd som skådespelerska och programledare för isländska X-factor. Nu går webjokeruttagningen vidare utan henne, och jag fortsätter hålla tummarna för Hot for the night!

Från och med idag har SVT lagt till en ny regel - man kan bara rösta max 50 gånger från samma mobilnummer. Förmodligen en regel som tillkommit på förekommen anledning, så man undrar ju lite nyfiken vad regeländringen kan få för effekt i listan över de kvarvarande låtarna...

Media: Expressen.
Andra bloggar om: , , , , ,
Åtta webjokerkandidater kvar! Reviewed by Pierre on 14:24:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Ikväll eller imorgon lägger vi upp en kampanjlåt som är minst lika bra som vårt bidrag Kärleken vänder alt, det vore intressant att höra vad du tycker om det!

    Tjenahej,

    Adam Sandahl
    http://svt.se/2.118543/1.1734118/088_karleken_vander_allt?lid=puff_1757303

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.