Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

En stödschlager vänder allt?

Adam Sandahl Grupp tar till ett nytt grepp för att vinna röster i jakten på platsen som webjoker - en kampanjlåt som stöd för deras bidrag Kärleken vänder allt.

I skrivande stund ligger de femma, så vill du se dem som vinnare - gör som de sjunger i Du, du , du och jag (tillsammans) : Greppa mobilen och skicka 088 till 72470!

Andra bloggar om: , ,
En stödschlager vänder allt? Reviewed by Pierre on 07:30:00 Rating: 5

3 kommentarer:

 1. Kul med "schlager-nörderi", jag är själv en stor schlagernörd och tycker att det är kul när människor får "leva ut" sina passioner/brinnande intressen av olika slag.

  Intressant att se hur nätet kan påverka med "stödschlagers", Facebook grupper etc. Följer med spänning för att se om det här kan hjälpa dem att inte åka ut. Använder någon av webbjokrarna andra intressanta sätt att marknadsföra sig på som du känner till?

  SvaraRadera
 2. Hej Linda!
  Visst är det kul! Jag har inte särskilt mycket koll på om de andra bidragen använder okonventionella metoder för att ragga röster. Jag vet dock att Adam Sandahl Grupp har minst ett sätt till: ;-) http://www.youtube.com/watch?v=CIr6NhpdpAQ

  SvaraRadera
 3. Verkar som det kanske hjälpte lite ändå med tanke på att de låg sist men ännu är kvar i topp-striden. Kul att de använder video iaf för att marknadsföra sig.

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.