Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

En trio melloprogramledare

Vid SVT's presskonferens i förmiddags avslöjades programledarna för nästa års melodifestival. Precis som antytts i förväg handlade det inte om en utan tre: Måns Zelmerlöw, Christine Melzer och den stora överraskningen - Dolph Lundgren.

Måns har övertygat mig som entertainer, Christine ligger högt på min lista över svenska komiker medan Dolph känns... spännande. Joo... visst är det så! Min första reaktion på Dolph var först ett aha, han existerar fortfarande, sedan en undran över hur han lyckats hamna i mello. Men jag älskar att SVT lyckats klämma fram något fullständigt oförutsägbart, något som på pappret kan landa precis hur och var som helst. Succé eller fiasko får framtiden utvisa, men trion känns som ett riktigt spännande val, ett val som definitivt får det där införmellopirret i magen att växa till i styrka - på ett sätt det inte hade gjort om trion hade kunnat förutses.

Media: Expressen, Aftonbladet, SVT, DN, SvD.Andra bloggar om: , , , ,
En trio melloprogramledare Reviewed by Pierre on 17:01:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Tror schlagern behöver fler machosnubbar! Coolt.

    SvaraRadera
  2. Haha... vilken av dem sftar du på? Christine? För inte påstår du väl att den där blekta blondinen med lika blekt pepsodentleende och solariebränna skulle vara macho..? :D

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.