Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Första jokern redan på tisdag

Spekulationerna om vilka artister som kommer att paras ihop med de 27 redan utvalda låtarna till nästa års melodifestival är ännu just bara spekulationer, dessutom i huvudsak om en rad ganska anonyma namn. Trots det kommer enligt en pressrelease melodifestivalens första joker att presenteras redan nu på tisdag.

Det här är nytt tänk, för vanligtvis släpps ju jokrarna först efter att övriga startfältets artister är klara. Frågan är om inte anledningen är just det synbart anonyma fältet. Ett hett namn som joker skulle kunna överskugga frånvaron av de riktigt stora namnen för övrigt.

Så vad kan vi vänta oss? Som vanligt ryktas det om Lena Philipsson. Med rätt låt är hon ett säkert kort och omöjligt är det inte att hon dyker upp. Gör hon det så tror jag inte att hon släpps som det första jokern i alla fall. Då känns Darin som ett hetare tips. Även honom har det ryktats om förut, men läget har väl aldrig varit bättre än just nu. Efter en rad floppar har han återtagit en plats i rampljuset med sin listtoppande version av Coldplays Viva la vida (även om jag fortfarande inte förstår varför han alls valt att sjunga in den), en ny framgångsvåg han borde vara angelägen att surfa vidare på så länge den varar. På tisdag vet vi om det blir någon av dessa - eller någon helt annan!

Andra bloggar om: , , ,
Första jokern redan på tisdag Reviewed by Pierre on 14:14:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.