Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Gary Barlow för Storbritannien?

Brittiska The Sun skriver idag att BBC enligt en insider förhandlar med Gary Barlow om att skriva årets brittiska eurovisionbidrag, och att det i så fall sannolikt kommer att framföras av Duncan James.

Barlow och James har redan tidigare jobbat ihop - när James var en fjärdedel av pojkbandet Blue skrev de t.ex. deras hit Guilty tillsammans. Den minnesgode eurovisionnörden minns kanske dessutom James som killen läste upp de brittiska rösterna i Moskva i våras.

Jag ställer mig rätt frågande till det här. Britterna har precis lyckats få sin bästa eurovisionplacering på flera år i och med Jade Ewens femteplats i våras efter att de testat ett nytt uttagningsformat - Your country needs you. Skulle de gå därifrån till att för första gången någonsin välja ett bidrag internt och sedan dessutom låta det framföras av James, som häromåret blev droppad av sitt skivbolag efter en rad floppar? Njae va..?

Den korta sunartikeln lämnar dock ganska öppet för andra tolkningar. En annan, och kanske rimligare, är att Barlow är tänkt för samma roll som Andrew Lloyd Webber hade i år - som upphovsman till vinnarlåten i den brittiska uttagningen? Tills det möjligen bekräftas väljer jag att ta The Suns rykte som sig bör - med en rejäl näve salt.

Källa: The Sun
Andra bloggar om: , , ,
Gary Barlow för Storbritannien? Reviewed by Pierre on 18:09:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.