Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Salem al Fakir är joker nummer två!

Idag fick vi veta namnet på joker nummer två i Melodifestivalen 2010; Salem al Fakir. Han kommer att tävla med en låt han skrivit själv, Keep on walking, som enligt honom själv innehåller mycket pianospel - bland annat kommer han att ha med en flygel på scenen. Vidare beskriver han låten som peppig och miduptempo; Den handlar om att försöka resa sig och gå vidare när man en gång har fallit.
Salem slog igenom med dunder och brak 2007 med debutalbumet This is who I am med bl.a. singelhiten Good Song som gav honom fyra grammisar för bästa nykomling, bästa manliga artist, bästa kompositör och bästa producent. I våras kom andra albumet Astronaut varifrån vi fått en singel med samma namn samt hiten från i somras, Roxy.

Jag gillar Salem även om jag inte riktigt fick upp ögonen för honom förrän i våras när han släppte Astronaut. Jag tycker det ska bli kul att se honom i mello och håller tummarna för att han valt en låt som passar där. Kanske inte helt fel om den rör sig i samma vatten som redan nämnda Roxy? Vi kollar den:

Media: Aftonbladet, Expressen, DN, SvD.
Andra bloggar om: , ,
Salem al Fakir är joker nummer två! Reviewed by Pierre on 14:00:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.