Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Sex webjokerkandidater kvar

Ännu en webjokerkandidat har fått stryka på foten. Idag var det Johan Skoogs och Martin Hägglunds När vi har landat som låg sist klockan 12 och därför får lämna tävlingen.

Etta på listan är återigen Mia Terngårds och Stefan Leberts Come and get me now som framförs av dem båda under namnet MiSt. Mia från Mellerud och Stefan från Säffle är båda boende i Thailand där de möttes genom sitt gemensamma musikintresse, framför allt smöriga powerballader. Deras tävlingsbidrag beskriver Mia som något helt annat än vad de annars brukar skriva, då de ofta hamnar i dansbandsfacket.

Är man nyfiken på mer om MiSt har de både en facebookgrupp och en hemsida där de promotar Come and get me now.

Ställningen just nu:
1. Come and get me now - MiSt (Mia Terngård)
2. My kind of love - Genjor McNell (Jörgen Frinell)
3. Break free - Jessica Friberg (Jessica Friberg)
4. Love for people - Ingela Hemming (Ingela Hemming)
5. Kärleken vänder allt - Adam Sandahl Grupp (Adam Sandahl)
6. I'll make you want me - Mark Woznicki (Mark Woznicki)

Här hittar du mina recensioner av webjokerkandidaterna.

Bild: http://menu.travel/melodifestivalen.htm.
Andra bloggar om: , ,
Sex webjokerkandidater kvar Reviewed by Pierre on 12:24:00 Rating: 5

4 kommentarer:

 1. Hej Pierre!
  Kul att läsa din blogg, trots att du sågar vårt bidrag Come And Get Me Now i dina recencioner... :) Man kan ju inte gilla allt man hör!
  Vi har under hela webbjokertiden haft jätteroligt och gillar vår låt jättemycket kanske för att den är annorlunda mot allt annat vi gjort tidigare! Den lite irriterande refrängen och att knappen fastnade på reglaget för röstförvrängningen är bara kul och kan säkert förbättras. Med lite proffessionel hjälp kan säkert även Come and Get Me Nows billiga synthar och hobbymixen fixas till :) och kan bli en irriterande sommarplåga...kanske i en remix version...
  Ska/Får MiSt framföra bidraget och kan den vinna MF? Inte vet vi, men det har varit en jätterolig rolig resa "so far" och det tycker säkert alla som har deltagit i tävlingen!
  Vi önskar alla kvarvarande bidrag LYCKA TILL!
  Mia & Stefan

  SvaraRadera
 2. Hej Mia och Stefan!
  Kul att ni har hittat hit - och kul att ni tar min recension på rätt sätt! Som du säger kan man inte gilla allt, men du har ju en stor poäng med att en professionell touch kan göra under med en låt. Jag utesluter inte att jag kommer att tycka helt annorlunda om den får en sådan behandling. Jag önskar er all lycka till under tävlingens återstående dagar - det ser ju onekligen bra ut så här långt!

  SvaraRadera
 3. Insider tips!!! LÄS!!!

  Mark (I’ll Make you Want Me 073) har gått sammans med Johan Skoog (När vi har landat) samt Madeliene Rösth (too many times) och uppträder tillsammans på Melodifestivalen, om de kommer med!!!

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.