Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Den internationella juryn skrotas

Förra året kritiserades SVTs försök med en internationell jury i melodifestivalens deltävlingar hårt. Reglerna var krångliga och folk såg ingen poäng med att skicka ett redan utröstat bidrag till finalen.

Idag berättar Expressen att man inför nästa år har backat för kritiken och tar bort den internationella juryn från deltävlingarna. Melodifestivalens projektledare Thomas Hall bekräftar enligt artikeln att det stämmer, men säger samtidigt att juryn kommer att finnas kvar i finalen.

För min del gillar jag fortfarande idén med en internationell jury och därmed ett internationellt perspektiv i tävlingen, men tycker att tanken slarvades bort av SVT som istället reducerade den till ett slarvigt inkast i varje deltävling. Jag hoppas de har lärt av misstaget och ger den internationella juryn rätt plats i vår.

Enligt Gyllene Skor som snackat med Christer Björkman är ännu större förändringar på gång - duellerna kommer att försvinna från deltävlingarna och istället ersättas av något helt nytt som hålls hemligt till mitten av januari.

Källor: Expressen och Gyllene Skor.
Andra bloggar om:
Den internationella juryn skrotas Reviewed by Pierre on 21:32:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.