Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Highlights backar upp MiSt i Melodifestivalen

Förra veckan utlovade Christer Björkman tillsammans med webjokern MiSt; Mia Terngård och Stefan Lebert, på plats i Dansbandskampen att den här veckan avslöja vilket band som kommer att backa upp MiSt i Melodifestivalen.

Valet föll på Norrköpingsbandet Highlights bestående av Tommy Gustafsson, (trummor, kapellmästare), Christian Lindholm, (keyboard), Erik Anjou, (gitarr), Andreas Wistrand, (sång) och Johan Petersson, (bas). Bandet bildades 2004, strax efter att Wistrand deltagit i Fame Factory. Sedan dess har de t.ex. släppt två album och haft en 24veckorshit på Svensktoppen - deras version av Herreys Varje liten droppe regn.

När de deltog i Dansbandskampen för tre veckor sedan gick det inget vidare. De åkte ut trots ros från juryn efter att ha framfört EMDs mellolåt Baby goodbye och Staffan Hellstrands Lilla fågel blå. Tydligen gjorde de i alla fall intryck på fler än juryn, så nu får vi se dem igen den 13 februari i melodifestivalens andra deltävling i Sandviken, då de tävlar mot bland andra Andreas Johnson och Anna Maria Espinosa.

Även om jag inte är något större dansbandsfan så måste sägas att Highlights är ett bra val, när man nu tvunget ville ha ett dansband. Om någon är nyfiken så såg det ut så här när de gjorde Baby goodbye i Dansbandskampen:

Media: SVT, Aftonbladet,
Läs även andra bloggares åsikter om
, , ,
Highlights backar upp MiSt i Melodifestivalen Reviewed by Pierre on 21:14:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Hittade detta: www.tunerights.com/webbjokern

    Rolig grej! Jag köpte en del av webbjokern i alla fall. Nu ska jag definitivt rösta på dem i Sandviken. Hoppas "Come and get me now" vinner!

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.