Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Juliana Pasha till Oslo!

Det blev aldrig något snack om saken när vinnaren skulle koras i Albaniens uttagning till Eurovision Song Contest, Festivali i Këngës, ikväll. När expertjurymedlemmarna avlade sina röster ramlade nämligen nästan samtliga fullpoängare över ett och samma bidrag, Juliana Pasha och hennes Nuk mundem pa ty.

29-åriga Juliana är mycket populär hemma i Albanien, och kanske låg segern lite i luften efter andraplatsen förra året (Nje jetë) och tredjeplatsen året innan (Një qiell të ri). Juliana är en stark sångerska som inte lär göra bort sig i Oslo, men jag tycker inte att låten riktigt håller måttet i sin nuvarande skepnad. Man ska dock ha i åtanke att Albanien hör till de länder som brukar stuva om sina bidrag ordentligt innan det är dags för det stora eurovisionallvaret och jag tycker nog det finns potential att pimpa Nuk mundem pa ty till ett riktigt intressant bidrag. Det ska bli kul att se vad som händer med låten framöver, men så här lät den när den tog hem vinsten ikväll:
Resultat topp 5:
1. Juliana Pasha - Nuk mundem pa ty 133 poäng
2. Anjeza Shahini - Në pasqyrë 118 poäng
3. Kamela Islami - Gjëra të thjeshta 116 poäng
4. Pirro Çako - Një tjetër jetë 106 poäng
5. Flaka Krelani - Lë të bëhet çfare te doje 99 poäng

Andra bloggar om: ,
Juliana Pasha till Oslo! Reviewed by Pierre on 00:24:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Hoppas de pimpar frisyren också - osannolikt illa vald, får en snygg tjej att se ut som en tjock Joey Ramone.

    SvaraRadera
  2. Haha... jag tippar att hon lär ha en helt annan frisyr i Oslo! Men jag håller med, hon ser väldigt mycket tant ut för att vara 29. :)

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.