Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Lyssna på Nederländernas eurovisionlåt!

För tre veckor sedan tillkännagav Nederländerna att de den här säsongen kommer att låta den nu 74-årige Pierre Kartner, mannen bakom Smurfarnas klassiska låtar, skriva landets eurovisionbidrag.

Idag spelades en demoversion av låten med Kartner själv som sångare upp i ett timmeslångt radioprogram om Eurovision Song Contest i nederländsk radio. Låten har titeln Ik Ben Verliefd, Shalalie och knåpades enligt Kartner ihop under några timmar nu i söndags. Vem som kommer att framföra låten i Oslo kommer dock att avgöras först i två deltävlingar den 31 januari och 7 februari.

Du kan lyssna på Ik Ben Verliefd, Shalalie här. För min del kunde jag inte låta bli att fnissa förtjust över att släktskapet med Hallonsaft och Smurfar alla smurfar tydligt ekar i låten, samtidigt som jag nyfiket undrar hur de ska lyckas skrapa ihop artister som vill tävla om att sjunga den. Kanske lika bra att skicka Smurfarna i stället? Å andra sidan är de tre botoxfarbröderna De Toppers uppoppade barnkammarrim Shine från i våras tidernas bäst säljande singel i landet, så de kanske ror i land det trots allt?

Andra bloggar om: ,
Lyssna på Nederländernas eurovisionlåt! Reviewed by Pierre on 14:11:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.