Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Rumänien satsar allt på en tävling

Inför den här säsongen ändrar Rumänien sitt uttagningsformat. Semifinalerna skippas och tävlingen koncentreras istället till en final den 6 mars. Från och med idag fram till den 14 januari kan intresserade skicka in sina bidrag i färdiginspelad form, och efter det kommer en femton man stark jury bestående av blandat branschfolk att välja ut 12-15 bidrag som kommer att få tävla i finalen.

Det ansvariga tvbolaget TVR tar sig också rätten att utse vilka artister som ska få framföra finalistbidragen om de inte tycker att de som upphovsmännen valt duger. Innan finalisterna offentliggörs den 6 februari får upphovsmännen i så fall chansen att göra en ny inspelning av sitt bidrag med den rekommenderade artisten.

I samband med att bidragen offentliggörs läggs de ut på TVRs hemsida och under de följande två veckorna kommer videos av bidragen att spelas in inför en marknadsföringsperiod de sista två veckorna före finalen den 6 mars. I finalen delar juryn och folkets röster på makten att välja vinnaren.

Andra bloggar om:
Rumänien satsar allt på en tävling Reviewed by Pierre on 21:52:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.