Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Allra siste sjansen

Efter lördagens tredje och sista deltävling i norska Melodi Grand Prix återstår Siste Sjansen i Sarpsborg på lördag innan det är dags för final lördagen därpå. Förutom de sex treorna och fyrorna i deltävlingarna fanns det plats för ytterligare två i Siste Sjansen - de två femmor som fått procentuellt flest röster i sin deltävling.

Idag avslöjades att de två platserna går till Johnny Hide och hans nostalgiska poplåt Rewind Love från den första deltävlingen och till Skanksters svensson-ska i Life is Here Today från den andra. Inte vad jag hoppats på precis, jag hade hellre sett Tomine Harket och Lene Alexandra få en ny chans.

Siste Sjansen avgörs med dueller enligt samma cupmodell som vi använt här i Sverige under Andra Chansen. Den enda av dem som jag verkligen vill se i final är Venke Knutson, men jag gissar att Bjørn Johan Muri och Mira Craig också ligger bra till. Oavsett vem det blir tror jag de är chanslösa när det drar ihop sig till final, norrmännen valde de starkaste korten till final redan i deltävlingarna. Vem som möter vem är ännu inte klart, men det här är bidragen:

Bjørn Johan Muri - Yes Man
Gaute Ormåsen - Synk eller svøm
Venke Knutson - Jealous Cause I Love You
Heine Totland - The Best of Me is You
Mira Craig - I'll take you high
Karoline Garfjell - Tokyo night
Johnny Hide - Rewind Love
Skanksters - Life is Here Today

Media: NRK, VG.
Allra siste sjansen Reviewed by Pierre on 12:52:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.