Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Bosnien Hercegovina skickar Vukašin

Idag har en jury suttit ned för att lyssna igenom bidragen som skickats in från intresserade av att bli Bosnien Hercegovinas representant i Eurovision Song Contest i Oslo. Juryn enades om att det blir Vukašin Brajić och låten Munja i Grom som får den äran.

25-årige Vukašin slog igenom när han blev tvåa i Operacija Trijumf, en idolklon som samsänds i Bosnien Hercegovina, Kroatien, Makedonien, Montenegro och Serbien, förra året.

Efter deltagandet bildade han ett balkan-E.M.D under namnet OT Bend tillsammans med tre av sina medtävlande. Gruppen hamnade sedan snabbt i eurovisionhetluften då de blev tvåa bakom Marko Kons & Milan Nikolićs Cipela i den serbiska uttagningen Beovizija med sin låt Blagoslov za kraj, efter att ha promenerat genom semifinalen med högsta möjliga poäng och sedan fått högsta poäng av teleröstarna i finalen.

Hur Munja i Grom låter får vi vänta med att höra till den 7 mars då den kommer att premiärspelas för allmänheten. Upphovsman till låten är Dino Šaran, frontfigur i bosniska rockbandet Letu Štuke.
Bosnien Hercegovina skickar Vukašin Reviewed by Pierre on 19:51:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.