Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Den sista jokern är klar!

Vi kan sluta spekulera - nu har SVT äntligen meddelat vem som blir Melodifestivalens sista joker; Pauline, med det som artist dolda efternamnet Kamusewu. För många kanske hon ännu är en doldis även om de flesta förmodligen hört någon av hennes singlar Runnin out of gaz eller Give Me A Call som båda blev stora radiohits. Den förra gav henne dessutom en Rockbjörn 2003 som bästa nykomling.

Hon var aktuell för melodifestivalen redan förra året då hon sjöng på demon till Killing Me Tenderly, men hon valde att backa ur och låten gick ju i stället till Maria Haukaas Storeng och Anna Sahlene. Nu blir det alltså mellodebut 2010 istället. Låten hon kommer att tävla med heter Sucker for love och står med henne själv som textförfattare medan Fredrik Ödesjö, Andreas Levander och Johan Wetterberg står för musiken. Hon säger själv att hon associerar sin låt till 60-talet och ledmotivet till filmen Cabaret. Pauline kommer att tävla i Melodifestivalens andra deltävling i Sandviken den 13 februari.

SVTs dröjsmål med att avslöja den sista jokern gjorde att en förväntan på något stort byggdes upp. Något stort var kanske inte riktigt vad vi fick idag, men jag gillar Paulines singelhits och tycker det ska bli kul att se henne i Melodifestivalen trots att känslan av ett antiklimax dominerar just nu.

Media: SVT, Aftonbladet, Expressen, DN, SvD.
Andra bloggar om: ,
Den sista jokern är klar! Reviewed by Pierre on 14:15:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.