Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Keating tillbaka i Danmark

Idag släppte danska DR listan över deltagarna i årets Melodi Grand Prix som går av stapeln i Aalborg den 6 februari. Sju av bidragen har valts ut bland de 562 inskickade bidragen och tre är speciellt inbjudna som wildcards av DR.

Ronan Keating och resten av teamet bakom Brincks Believe again från i våras är tillbaka igen. Den här gången har de skrivit en låt åt Joakim Tranberg, vinnare i tvshowen Elsk mig i nat där han tävlade om och vann en musikalroll. Det blir ingen ballad den här gången dock, All about a girl beskrivs som en glad poplåt.

Det finns dubbelt upp svenskt i fältet också! Thomas G:son, Henrik Sethsson och Erik Bernholm har skrivit en upptempo balladduett åt Chanée & N'evergreen och Just like rain, som ska framföras av Thomas Barsøe (bilden), är skriven av svenskarna Thomas Karlsson, Joakim Övrenius och Patric Jonsson. De två senare deltog i mello för två år sedan som upphovsmän till Michail Michailoffs That's love.

Så här ser hela fältet ut (Länkarna går till artistinfo hos DR):
Bryan Rice - Breathing (wildcard)
Joakim Tranberg - All About A Girl
MariaMatilde Band - Panik!
Simone - How Will I Know
Jens Marni - Gloria
Chanée & N'evergreen - In A Moment Like This
Kaya Brüel - Only Tonight (wildcard)
Thomas Barsøe - Just Like Rain
Sukkerchok - Kæmper For Kærlighed (wildcard)
Silas & Kat - Come Come Run Away
Keating tillbaka i Danmark Reviewed by Pierre on 16:04:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Roligt med 20% svenska bidrag i Danmark! Thomas Karlsson, är det möjligen han som var med i gruppen Charizma som var med i Polska utagningen till ESC för några år sedan?

    SvaraRadera
  2. Anonym: Visst är det kul! Det är nog en rimlig gissning att det är samma Thomas som i Charizma, får försöka att få det bekräftat!

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.