Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Norge - delfinal II i Bodø

Norrmännen var ikväll framme vid den andra deltävlingen i 2010 års upplaga av Melodi Grand Prix som gick av stapeln i Bodø. Ytterligare två låtar skulle skickas till final och två ges en ny chans i Siste Sjansen.

Även den här veckan höll mina tips. Venke Knutson fick en andra chans med sin ironiska charmiga motownpastisch medan Maria Arredondo såg till att Rolf Løvland nådde ännu en final tack vare ett kanonframförande av sin streasandish ballad The touch och Alexander Stenerud fick sin andra raka finalplats med Give it to me.

Jag är väääldigt kluven till den killen. För tredje gången tävlar han med en skön orgie i 80-talsnostalgi och jag är säker på att Give it to me kommer att gå lika varm i min iPhone som föregångarna Always always och Find my girl som jag fortfarande älskar. Sjunga kan han, men samtidigt har han både utstrålning (hygglig) och scenspråk (styltigt) som en lyktstolpe och tävlar för tredje gången i kostym. Dubbla tonartshöjningar förlåter mycket, men vinna, kan han det?:

Till final:
Alexander Stenerud - Give It To MeMaria Arredondo - The Touch
Till Sistesjansen:
Venke Knutson - Jealous Cause I Love YouHeine Totland - The Best of Me is You
Utslagna:
Skanksters - Life is Here Today
Tomine Harket - Be Good To Me
Hanne Haugsand - Don't Stop

Media: VG x2
Norge - delfinal II i Bodø Reviewed by Pierre on 21:05:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.