Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Norge - delfinal III i Skien

Ikväll var det dags för den tredje och sista delfinalen av norska Melodi Grand Prix, den här gången från Skien. Sju bidrag tävlade om två finalplatser, och bland dem fanns bidraget som fått min hittills enda femma den här säsongen, Didrik Solli-Tangen med balladen My heart is yours av Hanne Sørvaag och vår egen Fredrik Kempe.

Visst gick det vägen, Didrik är i final och nu undrar jag om det inte räcker hela vägen när det blir dags för final om två veckor. Jag sträcker mig till och med till tanken att en andra rak norsk seger i maj inte alls är en möjlighet - om nu norrmännen har vett att välja rätt vinnare. Kom ihåg var du läste det först.

Med sig till finalen nästa vecka får han boybandet A1 som ikväll gjorde comeback som manband med teflonbelagda Don't wanna lose you again. Är den förresten inte väldigt lik Sugababes About you now på sina ställen?

Innan det är dags för final blir det Siste Sjanse nästa vecka där de sex treorna och fyrorna från deltävlingarna tillsammans med de två femmor som fått procentuellt flest röster i sin deltävling tävlar om de sista två finalplatserna.

Vi kollar in Didrik Solli-Tangens framträdande ikväll, My heart is yours:

Till final:
A1 - Don't wanna lose you againDidrik Solli-Tangen - My heart is yours
Till Siste Sjanse:
Mira Craig - I'll take you highKaroline Garfjell - Tokyo night
Utslagna:
Fred Endresen - Barracks on the hill
Belinda Braza - Million Dollar Baby
The Diamond - European Girl

Media: VG x2.
Norge - delfinal III i Skien Reviewed by Pierre on 21:03:00 Rating: 5

2 kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.