Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Onlineomröstningen i Spanien är igång

313 bidrag har passerat nålsögat för att få delta i onlineomröstningen i den spanska eurovisionuttagningen Tu país te necesita, och precis som utlovat har RTVE sjösatt omröstningen nu idag. Nu är det fritt fram för vem som helst att gå in och rösta fram till midnatt den 5 februari. Du röstar genom att registrera en giltig mailadress och du kan lämna upp till fem röster om dagen.

Röstningssidan med alla bidragen hittar du här. De tio bidrag som har flest antal röster vid deadline går vidare till finalen där teleröstarna och en jury delar lika på makten att utse vinnaren.

På sidan finns bland annat en topplista över vilka bidrag som ligger bäst till just nu. I det här tidiga skedet toppas listan av skämtbidraget Soy un tsunami med Popstar Queen. Bakom artistnamnet döljer sig journalisten och programledaren Karmele Marchante (bilden) som lanserar sitt bidrag via sin tvshow Sálvame. Riktigt illa!

Tvåa just nu är förhandsfavoriten Coral Segovia och snygga men småtrista balladen En una vida, som för övrigt sägs vara signerad Thomas G:son. Jag lyssnade igenom ytterligare ett gäng låtar på topplistan och puffar lite för fyran just nu, tjejtrion Venus och låten Perfecta. Jag lär återkomma med uppdateringar!
Onlineomröstningen i Spanien är igång Reviewed by Pierre on 14:39:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.