Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Pete Waterman gör britternas låt!

Under 80-talets andra halva hoppades jag varenda år att Storbritannien skulle skicka ett bidrag av Stock Aitken Waterman till Eurovision Song Contest. Producent- och låtskrivartrions artiststall med Kylie Minogue, Jason Donovan, Rick Astley, Bananarama, Mel & Kim, Donna Summer, Sinitta och Sonia m.fl. dominerade listorna med sina hits med det omisskännliga soundet; en drivande basgång, elektroniska beats och melodier som fortfarande sitter som en smäck. Hela 22 av dem toppade englandslistan, men trots det fick jag aldrig som jag ville - och britterna hade istället en av sina låtmässigt svagaste perioder i tävlingen någonsin.

Nu blir det lite otippat läge att reparera en del av skadan. BBC har nämligen utsett en tredjedel av trion, Pete Waterman, till den som ska efterträda Andrew Lloyd Webber som kompositör till landets eurovisionbidrag i år. De är möjligen tjugo år för sent ute, men för min del ser jag det här som fantastiskt kul nyheter och håller alla tummar jag kan för att det kommer att låta som in the good old days!

Detaljer om hur artisten ska väljas är ännu inte släppta, men i väntan på det kan vi kolla hur det lät under 80-talets storhetstid:
Pete Waterman gör britternas låt! Reviewed by Pierre on 16:31:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Underbara nyheter för ett S/A/W fan som mig! Är så glad att jag nästan spricker :)

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.