Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Tio dagar till mellopremiär!

Så här dags om tio dagar sitter vi bänkade i tvsoffan och kollar Melodifestivalens premiär från Örnsköldsvik! Röstningslapparna är framplockade, snacksskålarna är fulla och vi har redan hunnit njuta av, eller möjligen förfasas över Ola, Jenny Silver och Linda Pritchard och deras låtar...

Fram till dess får vi nöja oss med att njuta av det där mellosuget som kommer som ett brev på posten när mellosignaturen hörs i SVTs trailers, och snart, vältra oss i tidningarnas mellobilagor.

Redan nu kan man också boka Melodifestivalcdn med alla de 32 bidragen på CDon - men gör det bara om du kan vänta tills den släpps den 5 mars. Vi som inte klarar det drar som vanligt till Statoil och köper den en vecka innan - den 28 februari släpps den hos dem, dagen efter den fjärde deltävlingen i Malmö.

Har du missat mellotrailrarna? Kolla in dem här:

Andra bloggar om:
Tio dagar till mellopremiär! Reviewed by Pierre on 20:41:00 Rating: 5

3 kommentarer:

 1. Den 28:e hänger vi på låset på Statoil. Fråga. Om det är ett nattöppet Statoil. Tror du att de sätter fram den vid 00:00 då?
  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Haha... det är kanske tveksamt om de är så snabba med att plocka fram den, men om vi kopplar på stora charmen ska det nog gå att få den redan då! Man kanske ska satsa på en nattlig promenad - jag har bara ett par hundra meter till Statoil. :-D

  SvaraRadera
 3. Ja vi är i Malmö ju så vi får väl åka direkt från deltävlingen... Taxi till Statoil och stora charmen. Det blir mitt recept, eller så väntar jag till dagen efter som alla andra normala människor :-)

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.