Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Danmarks finalister i kortform

Jag har en hel del att fundera över inför Den Stora Kanalkrocken på lördag. Hur ska man fixa att se finalerna i Danmark, Norge och Island och mellopremiären samtidigt? Alla förslag mottages tacksamt!

De norska och isländska finalisterna är vi välbekanta med vid det här laget, men först idag har vi fått möjlighet att kasta ett första öra på de danska. DR har nämligen lagt ut tjugofemsekundersklipp (och där slutade jag att gnälla över att vi bara får minutlånga melloklipp här hemma) av sina tio finalister på sin Melodi Grand Prixsajt.

Enligt eniga danska bookmakers och en läsarundersökning hos DR är 18-åriga Simone (bilden) storfavorit - men då ska man ha i åtanke att den bedömningen gjorts innan man hört låten. Hennes How will I know är en ballad som åtminstone inte hinner imponera på 25 sekunder.

Nu behöver vi inte nöja oss med de här korta snuttarna särskilt länge. Varje dag, med början idag, kommer två bidrag att presenteras i sin helhet i Madsen, ett eftermiddagsprogram på danska P4. Det lär vara en tidsfråga innan du kan höra dem här... Redan på fredag släpps dessutom cdn med samtliga bidrag!

Att döma av de korta klippen blir det en bra final på lördag med flera intressanta bidrag, även om inget av dem utmärker sig som favorit i så här kort form.

Här är hela startfältet med länkar till klippen:
Bryan Rice - Breathing (wildcard)
Joakim Tranberg - All About A Girl
MariaMatilde Band - Panik!
Simone - How Will I Know
Jens Marni - Gloria
Chanée & N'evergreen - In A Moment Like This
Kaya Brüel - Only Tonight (wildcard)
Thomas Barsøe - Just Like Rain
Sukkerchok - Kæmper For Kærlighed (wildcard)
Silas & Kat - Come Come Run Away
Danmarks finalister i kortform Reviewed by Pierre on 13:55:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.