Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Miros fem alternativ

Bulgarien blev först ut av alla länder att välja artist den här säsongen, då de redan i mitten av oktober tillkännagav att de skickar Miroslav Kostadinov, med artistnamnet Miro, till Eurovision Song Contest i Oslo.

Sedan dess har det varit tyst ända tills igår då han i en tvshow framförde de fem låtarna teleröstarna kommer att få ta ställning till i finalen den 28 februari.

Mestadels sittande ensam på en stol uppbackad av ett par likaledes sittande körsångerskor lät han låtarna tala för sig själva. Kanske klokt, men lite trist. Det vore kul att se vad han går för på scenen, för han vet uppenbarligen hur man käkar kamera. Av låtarna var det bara en som fastnade hos mig; Angel Si Ti som med sitt oh-hoo-ooooo á la hejaklack sitter efter första lyssningen. Med lite putsning tror jag den skulle kunna funka riktigt bra i Oslo.

En annan av låtarna, Twist and tango, är svensk, skriven av Danne Attlerud, Thomas Törnholm, Michael Claus och Petar Panov.

Här är de fem:
Eagle
Moyat Pogled V Teb
Twist and Tango
Angel Si Ti
Ostani
Miros fem alternativ Reviewed by Pierre on 17:09:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Miro känns jättebra, bara han inte blir för förälskad i sig själv före maj kommer han att leverera snyggare än fansen anar. Jag tror också på Angel si ti, med lite trixande och remixande kan den bli farlig.

    SvaraRadera
  2. Haha... jo han verkar ju onekligen trivas med sig själv! Men jag håller med - den kan bli farlig!

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.