Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Niamh gör ett nytt försök

Sjutton år efter att Niamh Kavanagh (bilden) tog hem vinsten i Eurovision Song Contest med In your eyes gör hon i år ett nytt försök genom att återigen delta i Irlands eurovisionuttagning. Hennes bidrag den här gången heter It's for you och är till stora delar svenskt, med Lina och Mårten Eriksson, Jonas Gladnikoff  och Niall Mooney som upphovsmän. Jonas och Niall skrev också förra årets irländska bidrag Et Cetera med Sinéad Mulvey and the Black Daisys som hamnade strax utanför finalfältet i Moskva efter en elfteplats i semin.

Niamh får dock stå ut med att konkurrera om stjärnglansen i tävlingen eftersom också en femtedel av Boyzone, Mikey Graham, deltar med en låt han skrivit själv. Vi är inte direkt bortskämda med att se honom solo, men han släppte faktiskt - utan större framgång - ett gäng singlar och ett album i eget namn för tio år sedan. Kolla t.ex. singeln You're my angel.  

Precis som förra året kommer den irländska uttagningen att vara en specialupplaga av tvshowen The Late Late Show, där en jury och teleröstarna delar 50/50 på makten att utse vinnaren. Sändningsdatum är den 5 mars.

Här är hela startfältet:
Leanne Moore - Does Heaven Need Much More?
Monika Ivkic - Fashion Queen
Lee Bradshaw - River Of Silence
Mikey Graham - Baby Nothing Is Wrong
Niamh Kavanagh - It's For You
Niamh gör ett nytt försök Reviewed by Pierre on 19:19:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.