Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Det där lät väl inte så bra Storbritannien?

Storbritanniens uttagning Your Country Needs You blev en härlig orgie i ostiga versioner av Stock Aitken Watermanklassiker som slutade med att tävlingens nära nog ende hyggligt sångkunnige deltagare, den 19-årige Josh Dubovie tog hem segern med Mike Stock och Pete Watermans vinnarlåt That Sounds Good To Me.

Vinnarlåten hade precis lika gärna kunna ha släppts under SAWs storhetstid för tjugo år sedan, vilket gör den ganska oemotståndlig för mig som fortfarande älskar producenttrions gamla hitkatalog, men förmodligen ordentligt mossbelupen för de flesta andra, fullknökad med klichéer och referenser till halva den mer lättviktiga pophistorien som den dessutom är. Det är skönt schlagrigt på ett sätt jag inte kan låta bli att gilla, men jag tror inte det funkar i Eurovision,

Nu hoppas jag att BBC till att börja med sätter Josh i händerna på en koreograf och förslagsvis sedan genast börjar jaga artister till nästa års uttagning, för årets startfält var åter igen under all kritik med tanke på vilka artister landet faktiskt rymmer. Här har ni Joshs framförande från ikväll:


Omgång I:
Karen - What do I have to do?
Alexis - Never gonna give you up
Uni5 - Last thing on my mind
Esma - This time I know it's for real
Josh - Too many broken hearts
Miss Fitz - Better the devil you know


Omgång II:
1. Josh - That sounds good to me
2. Alexis - That sounds good to me
3. Esma - That sounds good to me

Media: BBC,
VG.
Det där lät väl inte så bra Storbritannien? Reviewed by Pierre on 23:38:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Det var tur att Josh vann, som sagt det var svaga sånginsatser bland deltagarna, det kändes mer som en uttagning till en talangjakt. Ett bra exempel är ju Miss Fitz som kämpade med att få ihop stämmorna till Kylie's BTDYK.
    Annars var det härlig nostalgi för oss S/A/W/-fans, vem hade kunnat ana en revival för trions hitlåtar för Eurovision såhär 20 år senare.

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.