Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Det handlar bara om Albanien

När nu nästan alla länder valt sina bidrag till Eurovision Song Contest går vi in i nästa fas av tävlingen då flera länder pimpar sina bidrag med nya arrangemang och ger dem nya språkversioner, andra stylar brutalt om sina artister och de flesta spelar in en officiell video för att promota sitt bidrag.

Albanien ligger steget före de flesta efter att ha valt sitt bidrag Nuk mundem pa ty med Juliana Pasha redan i julas och har därför redan nu hunnit med det mesta av fas två-batteriet jag nämnde ovan. Låten heter numera It's all about you och har fått ett ny och mjukare musikalisk kostym samtidigt som Juliana har blivit av med sin tantiga pagefrisyr och istället begåvats med en rejält sprejad frilla som besparar albanerna inköpet av en vindmaskin.

Förändringarna är sammantaget till det bättre. Borta är de kyligt hårda kanterna och Juliana kan passera för att verkligen vara de knappa trettio hon är, men jag hade önskat att hon behållit texten på albanska. Så här såg det ut när den nya versionen presenterades igår:
Det handlar bara om Albanien Reviewed by Pierre on 18:48:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.