Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

En akustisk Hollow

Det drar ihop sig - på lördag är det dags och här slipas det för fullt på mina slutomdömen och tips inför finalen. I väntan på dem kan man t.ex. kolla in en akustiskt avskalad version av Peter Jöbacks Hollow - låten som ju toppade min lista över årets melodifestivallåtar. Vad jag gillar brukar dock inte alltid sammanfalla med vad jag tycker vi ska skicka till Eurovision Song Contest - och vad jag tycker sammanfaller i sin tur inte alltid med vad jag tror kommer att hända. Hur Peter och de andra ligger till där vet ni inom kort!
Läs även andra bloggares åsikter om ,
En akustisk Hollow Reviewed by Pierre on 20:37:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.