Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Klart för final i Tyskland

Efter en lång rad av uttagningsomgångar är Tyskland efter kvällens semifinal redo för final av sin eurovisionuttagning Unser Star für Oslo. Precis som tidigare framförde deltagarna covers ikväll, men den här gången röstades en av dem ut redan efter det första framträdandet och sedan en till efter att de kvarvarande tre framfört ytterligare en låt.

I den första omgången blev det Kerstin Freking som fick stryka på foten. Lite tråkigt, jag hoppats att få se henne i final. I den andra omgången var det tävlingens ende kvaravarande manlige deltagare Christian Durstewitz som fick se sig besegrad. Därmed blir det två tjejer som gör upp om segern på fredag - Jennifer Braun och Lena Meyer-Landrut, där den senare får gälla som storfavorit.

Då får vi också för första gången höra låten som ska representera Tyskland i Oslo. Först kommer tre låtar att presenteras, sedan väljs en av dem ut varefter båda finalisterna framför den. Vi får hoppas att man valt en passande låtar och inte på känt Idol-manér slätstrukna ballader tänkta att kunna passa vilken vinnare det än blir. Särskilt Lena är ju dessutom en sångerska med stort mått av egen karaktär som artist.

Till final:
Lena Meyer-Landrut (sjöng Mr Curiosity och The lovecats)
Jennifer Braun (sjöng Heavy cross och Hurt)

Utslagna:
Kerstin Freking (sjöng Hands clean)
Christian Durstewitz (sjöng I'm yours och In your hands)
Klart för final i Tyskland Reviewed by Pierre on 23:12:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.