Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Lite blandad eurovision

I morgon är det dags för turkiska maNga att presentera sin eurovisionlåt. Det sägs handla om en energisk låt med etniska inslag i gruppens karaktäristiska stil. Presentationen sänds live över nätet med start kl 18 här för den som är intresserad!

I Ryssland har 25 finalister valts ut i en intern icke officiell semifinal. Tvärtemot tidigare rykten deltog inte Dima Bilan, då han sägs ha fått kalla fötter i sista stund med motiveringen att ett nytt deltagande nu vore för nära inpå hans förra. På söndag är det final!

Ukraina valde Vasyl Lazarovych som sin eurovisionartist redan i december, men han har ännu inte fått någon tävlingslåt. Den väljs i en final nu på söndag. En lista på de fem låtarna har nu släppts och en av dem, Don't wanna loose you, har svensk upphovsman - Claes Andreasson som t.ex. var en av männen bakom letternas Wolves of the sea härom året.

Israels artist Harel Skaat kommer att presentera sina fyra låtalternativ i en show nu på lördag, men vi får vänta till den 15 mars innan det är dags för israelerna att bestämma vilken av dem han ska ta med sig till Oslo. Redan nu på måndag kommer han dock att göra ett annat framförande med eurovisionanknytning - då gör han nämligen Luxemburgs klassiska vinnarlåt Tu Te Reconnaîtras i duett med originalartisten Anne-Marie David i samband med miss Israeltävlingen.
Lite blandad eurovision Reviewed by Pierre on 23:13:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.