Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Lyssna på Israels låtar

Vi är inne på upploppet av nationella uttagningar, men ännu återstår tio länders bidrag innan startfältet till Eurovision Song Contest är komplett nästa vecka.

Ett av dem är Israels. Harel Skaat valdes som deras artist redan i december, men hans låt kommer att väljas först nu på måndag. Teleröstarna får halva makten att välja låt medan tre jurygrupper delar på resten av makten. Den första jurygruppen består av medlemmar i OGAE - den officiella eurovisionfanklubben, den andra av fans till Harel och den tredje av kompositören Tzvika Pik samt de två tidigare eurovisionrepresentanterna Moshe Datz från Duo Datz (1991) och Mira Awad som ju tävlade för Israel förra året.

Sedan några dagar tillbaka kan man lyssna på hans fyra alternativ via Harels egen YouTubekanal. Samtliga fyra är, hepp, ballader av hög kvalitet som alla visar upp Harels kvaliteter som sångare samtidigt som ingen av dem lyckas göra ett omedelbart intryck. Efter ett par genomlyssningar lägger jag min röst på den första, Le'an. Här har du de fyra:

Le'an (Where to?/Away)
Elayich (Towards you)
Le'hitkarev (Closer)
Millim (Words)
Lyssna på Israels låtar Reviewed by Pierre on 18:06:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.