Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Spelschemat för Andra Chansen

Nu har vi hört alla låtarna i årets Melodifestival och finalen närmar sig med stormsteg, men innan dess ska finalfältet kompletteras med ytterligare två bidrag via Andra Chansen i Örebro nu på lördag.

Jag återkommer senare i veckan med mina tips och tyckanden, men du kan redan nu säga ditt i kommentarsfältet här nedan eller genom att lägga din röst i omröstningarna ute i högerkanten. Vilka vill du helst se i Globen? Hela spelschemat för duellerna ser du här nedan!
Andra bloggar om:
Spelschemat för Andra Chansen Reviewed by Pierre on 14:12:00 Rating: 5

5 kommentarer:

 1. Helst hade jag sett Alcazar och Neo, men det går ju inte. Jag tror dock att Neo och Pernilla går till Globen. Pernilla slår ut Pauline och Neo slår ut Alcazar. Det ärvad jag kommit fram till just. Får som om jag tycker samma på lördag. :)

  SvaraRadera
 2. Pauline och Alcazar!

  SvaraRadera
 3. Pain of salvation ska till globen! Tillsammans med anna bergendahl så är det den enda melodifestivalballaden som verkligen har berört mig på senare år. Eftersom att PoS dessutom är den artist/grupp med klart störst fanbase i utlandet så skulle det inte vara helt fel att skicka dem. fast jag är tämligen medveten om att det är i princip omöjligt för dem att vinna den svenska uttagningen.

  SvaraRadera
 4. Knepigt när favoriter läggs emot varandra. Jag hade också gärna sett Neo och Alcazar i final (och Jessica! Jag vill alltid ha Jessica!). Nu tippar jag på Neo och Pernilla W. Fast jag brukar inte få rätt.

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas på Pain of Salvation och Neo eller Alcazar :)

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.