Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Det här är Balkan på spanska

Eurovisionartisterna har för vana att spela in sina tävlingsbidrag på andra språk för att nå en bredare publik. Oftast handlar det om en version på något av de största europeiska språken, men genom åren har vi fått höra en hel del både oväntade och kul exempel på andra språk.

Ett litet hundben i den vägen slängdes ut av den ena halvan av estniska duon Malcolm Lincoln, Robin Jukenthal, i en intervju där han sade att de funderar på en svensk version av deras bidrag Siren. Det låter ju intressant! Återstår att se om det blir något av det.

I väntan på det kan vi kolla in ett av de andra av årets bidrag i en alternativ språkversion som nu presenterats; Serbiens bidrag Ovo je Balkan med Milan Stanković som heter Balkañeros när den görs på spanska:

Källa: esctoday.com
Det här är Balkan på spanska Reviewed by Pierre on 00:23:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Du kommer väl göra en egen recenssion av Ovo Je Balkan som du gjort med de andra ländernas bidrag? Har väntat med spänning på dina tankar om den.

    SvaraRadera
  2. Dragi: Absolut, den får snart en egen recension! Jag tar dem ju i startnummerordning, så det är snart dags. Serbien startar ju som nummer sju. :-)

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.