Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Se Norges Inför eurovision-program

Längtar du också efter SVTs Inför Eurovision Song Contest-program? De drar ju inte igång förrän den 27 april, så dem får vi vänta på ett tag till. Till dess kan man stilla suget genom att kolla in norska NRKs motsvarighet ESC 2010: Destinasjon Fornebu som redan dragit igång och hunnit avverka två av fyra avsnitt.

Där bedömer den norske mr Melodi Grand Prix Per Sundnes årets eurovisionbidrag med hjälp av en gästjury som byts ut mellan varje avsnitt. I det första avsnittet gästbedömde t.ex. Bobbysocks, d.v.s. Elisabeth Andreassen och Hanne Krogh.

De två första avsnitten finns tillgängliga på NRKs Nett-TV här. Kanske något att roa sig med en söndageftermiddag?

Info om svenska Inför Eurovision Song Contest hittar du här.
Se Norges Inför eurovision-program Reviewed by Pierre on 13:52:00 Rating: 5

4 kommentarer:

 1. Som jag förstod är serien endast en första uppladdning/uppspelning. Norska motsvarigheten "Adresse: Oslo" sänds i NRK3 i maj. Hur som helst är det ett trevligt, avslappnat och kul program. Tummen upp. Det svenska formatet med en panel på fem och betyg mellan 0 och 5 är lite föråldrat?

  SvaraRadera
 2. Ja, så har jag också förstått det! Här presenteras bidragen i kortform med ett tema per avsnitt, medan de kommer att presenteras i sin helhet i Adresse Oslo!

  SvaraRadera
 3. Såhär är det, jag har kontaktat NRK för att fråga varför de inte har lagt ut avsnitten i NRK-play.

  Fick svar "de har inte rättigheterna att visa den i play". Vad är det för skämt jag hör?! Det är ju NRK som producerar avsnitten och de har inte rättigheterna --> HAHAHA.

  SvaraRadera
 4. @Dennis: Det låter ju underligt! Jag var inne på NRK Nettv häromdagen för att se om de lagt ut Adresse Oslo, men när de inte hade det trodde jag de skulle dyka upp snart. Trist. :(

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.