Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Nästa års eurovisiondatum spikade

EBU har haft ett första möte med nästa års arrangör av Eurovision Song Contest, det tyska tvbolaget NDR. Bland annat bekräftades ryktet att Lena Meyer-Landrut kommer att försvara sin titel på hemmaplan nästa år, vilket genast ger henne en egen plats i tävlingens historieböcker som den första i modern tid som försvarar sin titel direkt året efter sin vinst.

Man spikade också datumen för nästa års tävling. Semifinalerna kommer att gå av stapeln tisdagen respektive torsdagen den tionde och tolfte maj följda av final lördagen den fjortonde. Var i Tyskland tävlingen kommer att gå är ännu inte beslutat, men besked väntas komma i slutet av sommaren.
Nästa års eurovisiondatum spikade Reviewed by Pierre on 11:33:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Enligt statistiken på eurovision.tv så verkar det dock som att Lena är den tredje artisten som försöker försvara sin vinst redan året efter.

    Först försökte schweiziska Lys Assia, som vann 1956, men hon kom på delad näst-sista-plats 1957. Sedan försökte Nederländernas Corry Brokken att försvara sin vinst 1957 men slutade på en delad sistaplats 1958.

    Förhoppningsvis går det bättre för Lena. :)

    SvaraRadera
  2. Jag får läsa på om de allra första tävlingarna! Hon blir den tredje - men den första i modern tid. Jag gillar faktiskt tanken på att försvara titeln!

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.