Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Nederländerna har valt artist!

Tonerna efter årets upplaga har knappt klingat ut, men det hindrar inte Nederländerna från att redan nu försöka planera ett framgångsrecept inför nästa års Eurovision Song Contest. Idag tillkännagav nämligen tvbolaget TROS att man nästa år skickar trion 3Js.

Deras låt får vi dock vänta på ett tag. Den kommer att väljas först i början av nästa år i en direktsänd final under det inarbetade namnet Nationaal Songfestival. Bandet kommer där att presentera fem låtar och tvtittarna och en jury hjälps sedan åt med att rösta fram en vinnare.

3Js, vars namn syftar på begynnelsebokstaven i medlemmarnas förnamn, har funnits i åtta år men slog igenom på allvar för tre år sedan då deras debutalbum blev en stor succé. Sedan dess har de släppt ytterligare två framgångsrika album som grundmurat deras ställning på den inhemska musikscenen. Bandmedlemmarna Jan Dulles, Jaap Kwakman och Jaap de Witte skriver all sin musik själva och har hittills bara gjort låtar på nederländska. Efter en liten genomlyssning av några av bandets hits tycker jag att det låter riktigt lovande - Nederländerna har valt en artist som gör musik på riktigt. Kolla deras senaste singel, Geloven in het Leven:
Nederländerna har valt artist! Reviewed by Pierre on 11:33:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.