Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Halva melodifestivalens startfält klart?

Efter en relativt tyst inledning av Melodifestivalens Silly Season börjar nu ryktena ta fart. Värdstäderna har ju ännu inte offentliggjorts, men på flera forum sägs det att listan kommer att bestå av Luleå, Linköping, Jönköping, Stockholm, Göteborg och Malmö. I Luleå har kommunstyrelsen tagit beslut om att delfinansiera en deltävling och Östgöta Correspondenten har uppmärksammat att Linköpings arena Cloetta Center lite mystiskt och lämpligt är frilagd från hockeymatcher under en vecka i februari...

Idag börjar dessutom Aftonbladet att trumma på artistspekulationstrumman då de går ut med Christer Björkmans "hemliga" lista över artister. I sedvanlig ordning har de dammsugit fram ett gäng lagom pålitliga källor som den här gången påstår att Lasse Stefanz, Danny Saucedo, Sanna Nielsen, Lili & Susie, Shirley Clamp, One More Time och Anders Fernette är klara för tävlingen.

Den konservative schlagerfantasten i mig tycker att det är en ganska schysst lista även om den saknar wowfaktor, medan den mer eurovisionvinstsugna delen av mig suckar lite uppgivet. Däremot publicerar Aftonbladet också en lång rad namn på artister och kompositörer som antingen Björkman vill ha med eller som själva gett uttryck för att vilja vara med. De ser betydligt mer spännande ut!

SVT bekräftar eller dementerar i vanlig ordning ingenting, så räkna med att utfallet blir som det brukar med kvällspressens gissningar så här tidigt på säsongen - åtminstone hälften miss, kryddat med en eller annan träff.


Media: Aftonbladet.
Halva melodifestivalens startfält klart? Reviewed by Pierre on 19:51:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.