Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Estland väljer i februari

Efter att ha gått på sparlåga förra året på grund av ekonomiska problem utökar Estland den här gången åter storleken på kostymen för sin eurovisionuttagning Eesti Laul. Efter att sist ha nöjt sig med en enda final föregås den i nästa upplaga av två semifinaler.

En jury kommer att välja ut tjugo bidrag som får tävla i de inledande semifinalerna där en jury tillsammans med tittarna väljer ut fem finalister från vardera semifinal. I finalen kommer samma kombination av jury och tvtittare först att välja ut två superfinalister som ställs mot varandra, men i valet mellan dem har tittarna hela makten att välja Estlands representant för Eurovision Song Contest 2011.

Den första semifinalen går av stapeln den 12 februari, den andra en vecka senare och sedan finalen den 26 februari. Deadline för att skicka in bidrag till tävlingen är den 17 december.

Det gick inget vidare för årets estniska bidrag. Malcolm Lincolns Siren blev bara nummer 14 i sin semifinal trots att jag gärna sett den hamna högre. Så här såg det ut då:
Estland väljer i februari Reviewed by Pierre on 22:31:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.