Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Melodifestivalklubben firade 25 år

I lördags firade Melodifestivalklubben, den svenska avdelningen av eurovisionfannätverket OGAE, 25 år med pompa och ståt i samband med den årliga klubbträffen som den här gången gick av stapeln på Brunnsgatan 6 i Stockholm.

Under dagen gästade bland annat klubbens grundare Leif Thorsson, också känd som mannen bakom den svenska schlagerbibeln Melodifestivalen genom tiderna. Det dryga hundratalet medlemmar som deltog under eftermiddagspasset utmanades också av ett rejält schlagerquiz innan det var dags att ladda för kvällens festligheter, då en rad schlagerstjärnor intog scenen.

Schlagerstjärnorna Anna Book, Ankie Bagger, Lili & Susie, Kikki Danielsson och den trefaldiga danska eurovisionrepresentanten Kirsten Siggard var alla där och gjorde sätt bästa för att göra sig hörda bland de jublande firarnas allsång - en inte helt enkel uppgift, för stämningen var verkligen på topp under kvällen. Jag vill tacka alla för en fantastiskt kul dag!

Här har du som inte var med ett litet smakprov på artistframträdandena:
Melodifestivalklubben firade 25 år Reviewed by Pierre on 13:33:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Hej, känner du till någon i Lerum/Göteborgs området som är en melodifestival fantast? mejla mig gärna vidare på: anna.olausson@hotmail.com ,MVH!

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.